Digitale marketing; een breed begrip...

Wat is digitale marketing? Welke mechanieken kan je gebruiken om leads te werven? Hoe pak je SEO voor je website aan? En welke rol kan social media (updates en advertising) spelen om je doelstellingen te halen?

Nieuwe professionele website laten maken

Wat is digitale marketing?

Eenvoudig gezegd gaat het dan over alle online activiteiten die je doet om zichtbaar te zijn op internet. Of het nu gaat om een goede website, uitingen via social media, optimaliseren voor vindbaarheid (SEO) of adverteren online (Google, social Media en andere platformen) de juiste strategie draagt bij aan het bereiken van je doelgroep en verleiden tot een afspraak of verkoop.

Dat betekent eerst een strategisch plan, een goed merkverhaal en dan invulling en uitrol van de communicatie middelen.

Website is de basis

Een professionele website laten maken die past bij het bedrijf, bij jouw activiteiten en je doelgroep aanspreekt. Dat is de basis van waar uit je kan gaan communiceren (starten met je digitale marketing). 

Wij helpen met een stevig merkverhaal en ontwerpen bijvoorbeeld je website.

Voor een goed design is een merkverhaal een waardevol fundament. Heb je deze al, dan kunnen wij op basis daarvan aan de slag met een wervend design. Uiteraard hebben wij, naast het merkvehaal), het logo nodig en het lettertype dat gebruikt wordt. Maar ook eventuele vorm elementen (zoals een kader of lijntje) uit de huisstijl en ondersteunende kleuren. Zo compleet mogelijk.

Wil jij een professionele website laten maken?

De website die wij bij Postzegelnietnodig ontwikkelen kan je zelf onderhouden (wijzigen en uitbreiden). Met eenvoudige modules voor het plaatsen van video's, wervende pop-ups, logo slider bar of een foto gallerij zijn de verschillende website pagina's met templates (sjablonen) zeer dynamisch in te richten.

Claim nu gratis de slimme formulieren module!

Met deze module zijn verschillende formulieren in te stellen; van contactformulier tot inschrijving van de nieuwsbrief (met koppeling naar e-mailmarketing tools, zoals Active Campaign, MailChimp of MailBlue). Maar ook een formulier voor een download van een whitepaper.

Voor Grey7 ontwikkelden we de aanvragen van het inspiratie magazine of een gratis stalenboekje, voor La Vecchia Scuola de inschrijving voor de nieuwsbrief (met koppeling naar MailBlue) of de download van de Le Marche reisgids en voor Landgoed Bourtange de downloads voor meerdere woningtypes, prijslijst en parkinformatie. 


Vrijblijvende website offerte

Is er geen merkverhaal of design van de communicatie? Maak ook handig gebruik van onze stijlwijzer en daarmee wijs je ons op weg met inspiratie.

Het kan natuurlijk gebeuren dat er ‘alleen’ een logo is. Dat is niet erg, we kunnen daar vast ook wel mee uit de voeten.

Om de website te laten maken die zoveel mogelijk aansluit bij wat je mooi vindt hebben we extra hulp aan onze stijlwijzer. Dit is ter inspiratie en om ons wat richting te geven in wat je aan stijl verwacht of mooi vindt. De stijlwijzer werkt heel eenvoudig. Je maakt eigenlijk een moodboard, want we hebben allerlei beelden van stijlen, kleuren, lettertypes en combinaties. Alles wat het meest vindt passen bij jou, je bedrijf en doelgroep kan je aanklikken (als favoriet). Die hele selectie kan je dan aan ons doorsturen. Wij gaan dan op basis daarvan voor je aan de slag. Makkelijk toch?

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.