Wat is de planning voor het laten maken van een website?

Met een maand online... Dat is de planning.
Het begint met een goed ontwerp, dan het bouwen, installeren en live zetten van de website.
Het vullen van de website met content ligt in principe bij jou.

De planning voor het realiseren van een nieuwe professionele website hoeft niet lang te zijn. Onze werkwijze zorgt voor uitgekiende stappen en overzicht in het proces. Dat maakt dat wij een maand nodig hebben om je nieuwe website online te zetten. Maar we kunnen dat niet zonder jou. Beter nog; we doen graag met jou!

De planning is eenvoudig:

  • ontwerp - 1 week
  • feedback + verwerken - 1 week
  • installeren cms Modx en programmeren templates - 1-2 weken
  • live zetten van de website - 1 dag

Wat je moet weten is dat we geen invloed hebben op jouw planning. We vragen je te reageren op het ontwerp binnen een paar dagen. We hopen dat je dan lukt. En als de website klaar is zal hij ook van inhoud / content moeten worden voorzien. Hier is in de planning geen rekening mee gehouden, omdat veel klanten dit zelf doen. Meestal is dit in een paar dagen door jezelf gevuld (een goede voorbereiding is het halve werk) of door ons (mits tijdig ingepland en zorgvuldig voorbereid).

Het ontwikkelen (creëren) van content kan ook door ons verzorgd worden. Hiervoor geldt natuurlijk een meerprijs en ook een toename van de doorlooptijd (planning). Beide zijn zeer afhankelijk van de omvang van het werk.

Strakke planning en kosten in de hand

Om de lancering van je nieuwe website niet teveel uit te laten lopen kan je met de content meteen of vooraf al aan de slag. Content creatie is het schrijven van de webteksten en het vinden van de passende afbeeldingen. Als je dit hebt, dan is de website via Modx ook zo gevuld.

Het vullen van de website doen wij al voor 17,50 euro per pagina. Misschien ben je zelf iets langer bezig, maar dat scheelt dan wel 'out-of-pocket' kosten.

Een tip van ons is om je te beperken tot de noodzakelijke pagina's / content. Die eerst te plaatsen en dan je website steeds verder te laten groeien en uitbreiden. Het is ook gunstig als er steeds weer wat groei in de website zit. Een bijkomend voordeel is dat je de koers van je content kan bijsturen in de loop van de tijd.

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.