Borgo il dolce far niente

Voor Borgo il dolce far niente mochten we een website ontwikkelen en bouwen. Niet zo moeilijk voor hun mooie vakantiehuis in Le Marche (de Marken) in Italië. Graag ontvangen wij hun gasten ook eerst op een goede website voor een fijne eerste indruk. Het is een mooie en snelle, Google vriendelijke website geworden.

Snelle, professionele Google vriendelijke website heeft A tot Z Buiten laten maken. "

Door onze stijlwijzer te gebruiken hebben Jessica en Ivo ons op weggeholpen voor de uitstraling van hun website. De stijlen die zij kozen zorgden ook voor een natuurlijke, sfeervolle website waarbij het gevoel van de vakantiehuis Borgo il dolce far niente helemaal tot zijn recht komt. Met de basis van ons hebben ze er echt een mooie website van gemaakt. We hebben na oplevering wel nog wat extra dingen toegevoegd zoals de whatsapp functionaliteit. Stiekem denken wij dat het bij Borgo il dolce far niente nóg mooier is dan wat we op de website terug kunnen zien.

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.