Burgersdijk makelaars

Burgersdijk makelaars heeft een professionele website. Met de allernieuwste technieken en verrijking van openbare data is het aanbod optimaal in beeld. En de 100 punten Google score maakt het echt een aanwinst voor het bedrijf. Snel, krachtig en compleet!

Voor Burgersdijk Makelaars ontwikkelden wij een technisch hoogstaande en professionele website. "

De makelaars van Burgersdijk hebben een website die technisch hoogstaand is. Database koppelingen voor het aanbod, verrijking met andere openbare data voor een completer beeld per object en snelle techniek voor goede prestaties. Allemaal in samenwerking met RedCorn. Zij hebben de website ontworpen en samen bedachten we de functionaliteiten, data verrijking en optimale techniek om dit in een doeltreffende website samen te brengen. Gekoppeld via de api met Funda aanbod (Realworks) verrijkt met data uit Google en andere openbare databases om zoveel mogelijk goede informatie bij het aanbod te plaatsen. En Google geeft het een 100 punten score!

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.