Fola Djembé

Trommelgeroffel is bij Fola Djembé normaal, maar een snelle en Google vriendelijke website is een heel ander geluid. Die muziek spelen wij. Snelheid, Google vriendelijk en waanzinnige uitbreidingsmogelijkheden staan bovenaan onze hitlijst.

Voor Fola Djembé bouwden wij een snelle, gebruiksvriendelijke website waarop informatie over workshops, lessen en reparatie staat en waar men zich gemakkelijk kan inschrijven. "

De 'toon maakt de muziek' bij Fola Djembé, want niet alleen ritme, maar ook tonen geven het ritme kleur. Variatie is wat je ook krijgt en kan maken met zo'n website. Het uitbreiden van onze basis website is onbeperkt. We ontwikkelde een nieuwe website in vrolijke vormgeving die snel is en Google optimaal technisch presteert. Voor de workshops en lessen is de formulierenmodule gebruiksvriendelijk om de aanmelding voor inschrijvers soepel te laten verlopen. Dat klinkt toch echt als muziek in je oren?

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.