Omniplan

Een slimme en multifunctionele website voor Omniplan: managers van ruimtelijke ontwikkeling waarin projecten, medewerkers en CV's aan elkaar zijn gekoppeld. En ook de inschrijving voor de nieuwsbrief is geautomatiseerd.

Voor Omniplan ontwikkelden wij een slimme, professionele en multifunctionele website. "

Omniplan: managers van ruimtelijke ontwikkeling heeft een website laten maken waarin mens aan projecten is gekoppeld. In het beheersysteem van de website (Modx) kunnen mensen aan de rollen en projecten worden gekoppeld. De projecten en mensen (medewerkers) kunnen volledig aangemaakt worden en naar hartelust toegevoegd worden. De beide profielen kunnen daarna worden gelinkt. De database zorgt voor vertoning van het project met projectmanager of projectmanager met projecten. Ook is er een koppeling gemaakt waardoor inschrijvers van de nieuwsbrief meteen in het nieuwsbrievensysteem worden ingeschreven. Er is ook een CV-module ontwikkelt waarmee de organisatie haar projectmanagers uniform kan introduceren bij opdrachtgevers. Een hele slimme en multifunctionele website.

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.