La Vecchia Scuola

In de Marken (Le Marche) één van de mooiste streken van Italië, waar je als toerist nog nieuwe plekjes kunt ontdekken, vind je bed and breakfast La Vecchia Scuola.

Voor bed and breakfast La Vecchia Scuola ontwikkelden wij een professionele meertalige website. "

Aan de adriatische kust in Italië staat het bed and breakfast La Vecchia Scuola. Sinds 2016 is het huis omgebouwd tot een prachtige plek waar je kunt logeren en genieten van al dat moois wat Italië te bieden heeft. Een Nederlands stel, Gonnie en Jurgen Linssen, hebben een oude school omgebouwd tot deze verblijfplaats. Een ideaal vakantie adres om echt op te gaan in het Italiaanse landschap en vriendelijkheid. Op de website is duidelijk te zien in wat voor een schoonheid je terecht komt. Ook vind je er een programma en een stuk geschiedenis. Je kan er zelfs je kamer reserveren (moet je wel snel zijn). Ook hier is er een module voor meertaligheid toegepast om internationale gasten te informeren. Wat heel erg opvalt is dat zelfs de Italianen graag in deze heerlijke bed en breakfast verblijven.

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.