Flestic

Kunststof is pas wat als je er iets van maakt. Bij Flestic produceren ze flacons, potten, doppen en bidons. Maar hoe laat je dat nou zien?

Voor Flestic ontwikkelden wij een eenvoudig uit te breiden en te beheren website. "

De informatie van Flestic die wij met onze vragen samenstelden zijn de basis geweest voor alle vervolgstappen. Wij verplaatsen ons in de doelgroep, de motieven die zij hebben om met Flestic in zee te gaan en spelen daar op in. We deden een zoekwoordenonderzoek om dit als leidraad voor de content te laten gelden. De zoekwoorden zijn ook bepalend geweest voor de menu structuur van de website. Naast die technische aspecten hebben we ook de vormgeving ontwikkelt. De website is via MODX (content management systeem) te onderhouden. Een paar basis templates zijn daarin gebouwd (op maat) en met die templates is de website verder uit te breiden vanuit het cms MODX. Het aantal pagina's is daarmee eenvoudig uit te breiden en het menu ook op die manier te onderhouden en uit te breiden.

Waar kunnen wij jou mee helpen?

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.