Scala Onderwijsadvies

Expert in het voortgezet onderwijs ben je niet zomaar. Dan hebben we het over pedagogen, orthopedagogen en coaches met ervaring in het voortgezet onderwijs. Voor Scala ontwikkelden we een website die informatie biedt over hun vakgebied en de wijze waarop zij werken.

Voor Scala Onderwijsadvies ontwikkelden we een snelle, professionele en eenvoudig te beheren website. "

Het is steeds belangrijker om met de juiste inzet elke leerling, docent of school koers te geven en te laten houden. Niet het opleggen van regels, maar het samenstellen van werkwijzen om doelen te halen. Het doel voor de website was om op een frisse en zakelijke manier de doelgroep te informeren over het werkveld en de werkwijze van Scala Onderwijsadvies. Met het cms MODX kan elke pagina onderhouden worden (wijzigen van tekst en afbeeldingen), maar ook kunnen nieuwe pagina's aangemaakt worden en menu items worden toegevoegd. Door de op maat gemaakte templates kan dit door de organisatie zelf gedaan worden binnen de huisstijl. Voor vragen of extra toevoegingen kan Scala bij ons terecht, de rest handelen zij intern af.

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.