Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Onze naam verklapt het al; digitaal, zonder postzegels! Digitale marketing dat snappen wij en daarmee helpen wij bedrijven hun doelen te bereiken.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) "

Onze naam verklapt het al; digitaal, zonder postzegels! Digitale marketing dat snappen wij en daarmee helpen wij bedrijven hun doelen te bereiken.

  • site speed
  • handige SEO tools
  • creëer sublieme content
  • techniek, SEO content en populariteit

Site speed

De snelheid van je website is afhankelijk van de scripts, de server en het content management systeem. Met MODX als cms (open source) hebben we een strategisch stabiele en geavanceerd systeem voor het beheer van je website. In het systeem kunnen wij direct programmeren en optimaliseren wij de code, wat op haar beurt weer de website snelheid bevordert. Dat vindt Google belangrijk. Wil jij eens weten hoe wij je kunnen helpen?

Maak een vrijblijvende afspraak

Handige SEO tools

Ook zijn er meteen goede technieken beschikbaar om je SEO zelf door te voeren binnen je website. En als je wilt kan je ons vragen om hulp. We hebben de technieken om te meten en te testen. Met die resultaten kunnen we jouw website nog verder optimaliseren. Wij adviseren op verschillende vlak van het SEO werkveld; technisch, content en populariteit. Je huidige website kan je gerust ook al even testen.

Voldoet je website (nog) wel aan de Google regels?

Creëer sublieme content

De inhoud op je webpagina's is belangrijk. Daar staat wat je doelgroep wil weten. Op basis van metingen en het verplaatsen in je doelgroep maak je content die pakt en tot actie aanzet. Maar hoe en met welke ingredienten? Deze punten en nog veel meer zaken zijn van toepassing als je goede content wilt maken voor je website. We gaan graag voor je aan de slag en geven je een voorspong op je concurrenten. 

De techniek, SEO content en populariteit van je website

Deze drie zaken hebben veel samenhang met elkaar binnen de zoekmachine optimalisatie werkzaamheden. De techniek die zorgt dat je de bezoekers kan volgen en kan analyseren waardoor je de optimalisatie onpage (op de website) kan doen. De techniek zorgt ook voor de snelle laadtijd en de weergave van je pagina's. Onderdelen in de website die een technische oorsprong hebben worden in ons complete rapport van de scan uitvoerig en tot in detail uitgewerkt. De inhoud van je pagina's heeft steeds meer invloed op je vindbaarheid. Zorg dat de juiste informatie op de juiste plek staat. En de poopulariteit wordt gemeten aan de hand van de online presence. Ben je vertegenwoordigd op social media en linken andere (belangrijke) website naar jouw website. Op deze drie punten meet onze scan je website en kan je optimaliseren voor een beter vindbaarheid.

Gratis website test

0 Offerte aanvragen

Deze website gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring krijgt op deze website. Er worden GÉÉN marketing cookies geplaatst om je later van advertenties of boodschappen via andere belanghebbenden te voorzien.